LIGHTROOM PRESET 'TERRA'

LIGHTROOM PRESET ‘TERRA’ IS TE KOOP!

LIGHTROOM PRESET 'TERRA'

LIGHTROOM PRESET ‘TERRA’ IS TE KOOP!

Yes, eindelijk is het zover. De afgelopen maanden kreeg ik bizar veel vragen via DM op Instagram en per mail over mijn fotobewerking. Hoe krijg je die mooie warme gloed over je foto’s en de huidstinten zo mooi? Vanaf nu af aan kun jij dit ook! Mijn Lightroom preset ‘TERRA’ die ik op al mijn foto’s gebruik is namelijk te koop.

Het bewerken van jouw foto’s wordt vanaf nu af aan een makkie. Het werken met een goede basis preset bespaard je een hoop werk. Het bewerkingsproces gaat met het werken van een preset een stuk sneller. Omdat ik regelmatig mijn foto’s in dezelfde setting maak (natuur zoals heide, bos en strand) kan ik de preset overal makkelijk op toepassen.

Maar dat is nog niet alles……

Ik heb namelijk ook speciaal voor jullie een ‘edit with me’ video gemaakt, waarin ik je meeneem in mijn edit proces. Hoe bewerk ik mijn foto’s met de preset en kom ik tot het uiteindelijke resultaat. Het editen van je foto’s goed onder de knie hebben is een must. Presets zijn niet één klik op de knop en klaar! Iedere foto is namelijk in andere lichtomstandigheden gemaakt, andere omgevingen en dat is iedere dag weer anders.

Edit with me video

In de edit with me video ga ik 20 RAW foto’s in Lightroom bewerken. Tijdens het bewerken van de foto’s neem ik je stap-voor-stap mee en vertel ik je precies wat ik ga doen. Ik ben echt dol op het editen van foto’s en heb voor mezelf een hele fijne workflow gevonden in Lightroom die goed werkt. Als extra vertel ik je er ook bij hoe ik mijn foto’s filter, catalogussen aanmaak en exporteer en upload. Een onmisbare video als je struggled met het bewerken van je foto’s en niet goed weet aan welke schuifjes je moet zitten om het gewenste effect te krijgen bij je foto’s.

Lightroom Preset TERRA en de Edit with me video zijn nu te koop. Wil je meer before- en after beelden zien? Bekijk dan zeker even deze pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *