Aansprakelijkheid

Ik ben niet aansprakelijk voor lichamelijke en materiële schade tijdens de fotoshoot.

Eindresultaat

Na de shoot ga ik aan de slag met het zorgvuldig selecteren van de foto's. Je ontvangt binnen 48u na de shoot een preview en binnen twee weken na de shoot een gallery met ongeveer 50 bewerkte foto's, waar jullie een selectie uit kunnen maken. Na selectie van de foto's stuur ik een factuur. Na betaling van de factuur, krijgen jullie de foto gallery toegestuurd. 

Bewerken foto’s en persoonlijk gebruik

Ik heb de foto’s met veel zorg en aandacht bewerkt in de stijl die past bij mijn manier van fotograferen. Het is niet toegestaan om de foto’s nog zelf na te bewerken. Mocht je niet tevreden zijn over de manier waarop de foto’s zijn bewerkt, laat het dan zo snel mogelijk weten dan kijken we of er binnen mijn persoonlijke stijl nog aanpassingen mogelijk zijn. Ik lever geen onbewerkte originele foto’s. Enkel alleen foto's die in mijn stijl zijn bewerkt. 

Online delen van foto's

Mocht je foto's online delen op Social Media kanalen? Dan zou ik het super leuk vinden als je mij tagt in de foto @editbymarloes. Dankjewel als je dit wilt doen!

Opslaan van de foto's 

Zorg ervoor dat je de foto's na ontvangst op een externe harde schijf zet of een USB waar je foto's veilig op staan. Na de shoot houd ik de foto's nog één jaar in bewaring en daarna verwijder ik ze. Je bent zelf aansprakelijk om de foto's een veilige opslagplek te geven. 

Auteursrecht

Het is wettelijk zo bepaald dat het auteursrecht van de foto’s bij mij als fotografe blijft. Het is dan ook niet toegestaan om de foto’s zonder mijn toestemming ergens te laten publiceren, in te sturen voor een fotowedstrijd of te gebruiken als stockfoto. Twijfel je ergens over, neem even contact met me op, dan komen we er vast samen uit.

Betaling 

De fotoshoot dient uiterlijk binnen 7 dagen na de factuurdatum betaald te zijn.

Commerciële en zakelijke doeleinden

Bij het boeken van een fotoshoot geef je toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke & commerciële doeleinden (social media, website, etc.)
Wil je een specifieke foto niet online hebben geef dit dan direct aan. Wil je dat ik geen foto's gebruik voor mijn portfolio, social media of website? Geef dit dan aan van tevoren!

 Annulering

Bij annulering moet de fotoshoot minimaal 48 uur van te voren worden afgezegd, anders worden de volledige kosten in rekening gebracht wegens misgelopen inkomsten. Annuleren kan telefonisch of via email. Bij slechte weersomstandigheden nemen we vooraf contact op met elkaar. In overleg zoeken we hier een passende datum voor.

Het kan gebeuren dat de fotoshoot door overmacht van mij niet door kan gaan. Ik zal me volledig inzetten om de opdrachten uit te voeren. Eventuele schade kan in dit geval niet op mij verhaald worden. Er worden uiteraard geen kosten gerekend. In overleg kan de fotoshoot een ander tijdstip/datum plaatsvinden.


Edit by Marloes behoudt het recht om de algemene voorwaarden en privacyverklaring te wijzigen en/of aan te vullen.

Algemene voorwaarden