jouw enthiousiaste fotografe

Hi, ik ben Marloes

Mijn naam is Marloes, 35 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Evert-Jan, 2 bonuskids van 7 en 13 en mijn lieve hond Jambo. Wij hebben in januari'23 de sleutel gekregen van ons droomhuis uit 1905. Ik geniet volop van het fotograferen van mensen en ze blij maken met de allermooiste foto's. Ik houd van mooie reizen maken, lekker uit-eten en borrelen met vrienden. Daarnaast boks ik 2x in de week en wandel ik dagelijks met mijn lieve hond, op zoek naar de mooiste plekjes om te shooten. 

Wat leuk dat je er bent!

OVER MIJ

MY STORY

ONTDEK mijn aanbod

Mijn moeder fotografeerde altijd en overal. Ik ben ermee opgegroeid. Zij werkte ook als fotograaf naast haar gewone baan. Op mijn 13e kocht ik mijn eerste digitale camera. Ik maakte werkelijk overal foto's van en had mijn digitale camera altijd bij. Toen ik begon met stappen met vriendinnen, nam ik ieder weekend mijn camera mee. We hebben zoveel leuke foto's uit die tijd. Ik ben zo blij dat ik altijd naar die leuke momenten terug kan blikken.

Toen ik in 2013 mijn blog begon, werd fotograferen pas echt serieus. Ik maakte product foto's van o.a. beauty producten. In 2019 begon ik met het fotograferen van gezinnetjes van vriendinnen en bekende om mij heen. Daar haalde ik zo ontzettend veel plezier uit en kreeg ik de allerleukste reacties op. 

In dat jaar ruilde ik mijn spiegelreflexcamera in voor een nieuwe Canon systeemcamera en maakte ik een Instagram account aan. Ik volgde verschillende cursussen en verdiepte me in Lightroom. Iedere dag fotografeerde ik en leerde ik er alles over. In 2020 begonnen de aanvragen binnen te stromen en stapte ik in een business traject bij een business coach. Ik leerde er alles over het ondernemerschap. Zo ontzettend interessant! In 2022 maakte ik van fotografie mijn fulltime baan. Iets waar ik alleen maak van had kunnen dromen. Ik geniet er zo van om mensen blij te maken met foto's. Daarnaast kun je ook als (beginnende) fotograaf bij mij terecht voor educatie of 1-1 sessies. 

Mijn liefde voor fotografie begon toen ik met mijn 13e mijn eerste digitale camera kocht

Mandy Nouwens 

Marloes reageert supersnel op berichtjes, geeft duidelijke informatie vooraf en creƫert tijdens de shoot een ontspannen sfeer. In korte tijd maakt zij hele leuke, mooie foto's die ze daarna gauw aflevert! Na een selectie te hebben gemaakt, bewerkt ze de foto's tot supermooi resultaat! Bedankt Marloes!!

"Wauw, wat een prachtig resultaat"

winter

zomer

natuur

stad

extravert

introvert

zonsondergang

zonsopgang

This or that

Things i like

BOEK NU

Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?

Let's make magic.