Liefs, Marloes

Weet jij niet wat je moet posten op Instagram? En post je daarom maar niets of stel je het uit? Dat is echt oprecht een gemiste kans. Instagram is een geweldig (en gratis!) platform die je kunt inzetten om jouw fotografiebedrijf te laten groeien en klanten aan te trekken. Daarom heb ik dit gratis e-book voor je gemaakt met 30 Instagram content ideeën. 

Vul hieronder je naam en e-mail in en ontvang het e-book direct!

30 gratis Instagram content ideeën 

E-Book

Liefs, Marloes

Ben jij pas net begonnen met fotograferen? Wil jij dolgraag meer uit je fotografie halen? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? In dit gratis e-book geef ik alvast 5 handige tips, die je direct kunt toepassen tijdens het fotograferen.

Vul hieronder je naam en e-mail in en ontvang het e-book direct!

Ben jij beginnende fotograaf? Dan gaan deze tips je zeker verder helpen! Download nu het gratis e-book

E-Book

Wat als ik vertel dat het niet moeilijk hoeft te zijn en ik je in duidelijke en makkelijke taal kan uitleggen wat de belichtingsdriehoek is, het verschil tussen een spiegelreflexcamera en een systeemcamera, hoe jij je jouw camera instelt in bepaalde situaties en jij eindelijk met heel veel plezier super toffe foto's gaat maken!

FAQ

In principe shoot ik echt het hele jaar door buiten. Ook in de wintermaanden. Ieder jaargetijde heeft z'n charme. In de  herfst en wintermaanden is de kans wel een stuk groter dat we de shoot moeten verplaatsen vanwege regen/vrieskou etc. 

1. wat is de beste periode voor een shoot?

Jazeker, die mogen gezellig mee naar de fotoshoot en horen natuurlijk net zo goed bij het gezin. Ik ben ook een echte hondenliefhebber, dus dat zit helemaal goed. 

2. Zijn honden welkom bij de shoot?

Ja, dat mag altijd! Een foto kun je bijbestellen voor €8,75 per foto. 

3. kan ik foto's bijbestellen?

Bij regen/sneeuw/hagel en erge vrieskou verzetten we de shoot uiteraard. We hebben een aantal dagen en een dag voor de shoot contact over het weer. Dan bekijken we of de shoot door kan gaan of we hem moeten verzetten. Ik houd hier ook altijd rekening mee in mijn agenda zodat je niet lang hoeft te wachten. 

4. gaat een shoot door bij slecht weer?

Nee, ik doe enkel alleen gezinsshoots uit één gezin. Grote familieshoots met zussen, broers, opa's en oma's doe ik helaas niet. 

5. kun je bij jou een familieshoot boeken? 

Ja, die mogelijkheid is er zeker. Twee weken na de shoot staat er een gallery voor jullie klaar met 50 bewerkte foto's. Uit die foto's kun jij jouw favoriete foto's selecteren. Voor de complete gallery betaal je een meerprijs. 

6. is het mogelijk om de complete gallery te bestelen 

BOEK NU

Ben jij klaar om mooie en bijzondere momenten vast te laten eggen?

Let me capture you.