Golden light workshop

Golden Light Workshop

golden light workshop

Golden Light Workshop

Vorige week vrijdag stond de allereerste LIVE Golden Light workshop op de planning. Samen met een groepje van 4 fotografen gingen we de Kalmthoutse Heide op voor een gezellige, leerzame en inspirerende avond. Het was prachtig weer en de zon scheen volop, dus een mooie golden hour hadden we zeker.

golden hour workshop

Wat is de Golden Light Workshop?

Tijdens de Golden Light workshop leer je hoe je het beste kunt fotograferen tijdens zonsondergang, oftewel golden hour. Dit is het mooie, zachte licht wat je hebt 1 uur voor zonsondergang. Tijdens zonsondergang kun je heel creatief spelen met het licht. Tijdens de workshop gaan we eerst in op een gedeelte theorie en vervolgens aan de slag in de praktijk. Ik zorg voor de gestylde modellen en dan is het tijd om te oefenen en shooten.

Waar let je op bij de locatie?

Golden hour workshop

Natuurlijk is de locatie voor een golden hour shoot erg belangrijk. Zo is een plek met duinen of bomen erg fijn omdat je dan het zonlicht ook nog gedeeltelijk kunt blokken, als de zon nog wat hoger staat of te fel is. Daarna werk je langzaam toe naar de zonsondergang. Ook leer ik je hoe je omgaat met sunflare en hoe je dit kunt voorkomen tijdens het shooten.

In september geef ik nog een Golden Light workshop, alleen dit keer in Breda.

De investering van de golden light workshop is €297 ex.

Wil jij er graag bij zijn deze editie? Ik heb nog 3 plekjes beschikbaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *