foto's editen met AI

Foto’s editen met AI: je workflow versnellen

foto's editen met AI

Foto’s editen met AI: je workflow versnellen

In de wereld van fotografie is het bewerken van foto’s een essentieel onderdeel van het creatieve proces. Het kan echter ook tijdrovend zijn, waardoor jij als fotograaf minder tijd hebt om aan je bedrijf te werken. Gelukkig biedt de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) nieuwe mogelijkheden om de edit workflow te versnellen en meer vrije tijd te creĆ«ren. Vrije tijd die je kunt besteden aan nieuwe klanten en/of werkzaamheden zoals marketing, blogs schrijven etc.

Wat betekent AI voor jouw fotobewerking?

In deze blog ontdek je hoe AI je kan helpen om je fotobewerking naar een hoger niveau te tillen. Versnel je workflow met maar liefst 70%. Een van de grootste voordelen van het gebruik van AI bij het bewerken van foto’s is de enorme tijdsbesparing. Met behulp van algoritmes kan AI taken automatiseren die normaal gesproken veel tijd in beslag nemen. Hierdoor kun je je workflow tot wel 70% versnellen.

Stel je eens voor hoeveel extra tijd je kunt besteden aan het laten groeien van je bedrijf! Edit een complete gallery van 60-70 foto’s in maar liefst 10 minuten. Dat is toch bizar?

De slimme algoritmes van het AI programma past de bewerkingen toe, die je normaal gesproken handmatig zou doen, zoals het aanpassen van belichting, kleurcorrectie en het zachter maken van de huid. Je krijgt je gallerijen super mooi bewerkt weer terug.

Meer tijd over om te fotograferen

Dit betekent dat je meer tijd kunt besteden aan het maken van prachtige foto’s en minder tijd hoeft te besteden aan het bewerken ervan. AI leert je edit 1-op-1 kennen doordat je het programma traint. Hierdoor kan het programma jouw bewerkingsstijl nauwkeurig nabootsen. Dit betekent dat je edits super consistent zijn, zelfs als je grote hoeveelheden foto’s bewerkt.

Het is alsof je een persoonlijke assistente hebt die precies weet hoe jij je foto’s wilt bewerken. In de cursus foto’s editen met AI. Als fotograaf wil je natuurlijk het beste uit je foto’s halen en je workflow optimaliseren. Daarom heb ik een nieuwe cursus ontwikkeld waarin ik andere fotografen leer hoe ze hun edit workflow kunnen versnellen met behulp van AI. Hierdoor kun je efficiĆ«nter werken en meer tijd besteden aan het laten groeien van je bedrijf.

Heb jij al weleens gehoord van AI?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *