Zwangerschapsshoot in het hoge granenveld

zwangerschapsshoot in het hoge gras

Zwangerschapsshoot in het hoge granenveld

De zomerperiode is net zoals elk seizoen een prachtige tijd voor een zwangerschapsshoot buiten. In augustus mocht ik de mooie Samantha vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot. Ze was hier zo’n 30 weken zwanger van haar derde kindje. We zochten naar een locatie, met prachtig hoog graan. En die had ik al snel gevonden. Aan de rand van het bos in Breda, is een prachtig veld met hoog graan en gras. Achter de bomen ging de zon al heel mooi onder. Benieuwd naar de foto’s van deze fantastische shoot? Kijk dan snel verder.

zwangerschapsshoot hoge gras

Golden hour licht

We fotografeerden tijdens golden hour. Dit is mijn favoriete tijdstip om mooi foto’s te maken. Het licht is dan zacht en magisch mooi. Golden hour is het laatste uur voordat de zonder ondergaat (of het eerste uur als de zon opkomt). In de zomerperiode valt dit vrij laat op de avond. Er was niemand in de omgeving, dus we hadden geen last van andere mensen op de foto’s.

Jurk uit mijn cliënt closet

Op de foto draagt Samantha een jurk die in mijn cliënt closet zit. Dit is toevallig ook één van mij favoriete jurken. Een prachtige gebroken witte jurk met off shoulder mouwen en een elastiek in de taille. De jurk valt erg mooi en sierlijk.

zwangerschapsshoot hoog gras

Het granenveld geeft een hele mooie sfeer aan de foto’s. Ben jij zwanger en wil je graag een zwangerschapsshoot plannen? Doe dit dan zodra je een 20-weken echo hebt gehad. Dan weet je zeker dat je er op tijd bij bent.

Wat vind jij van de locatie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *