Waarom heb je branding foto’s nodig voor jouw bedrijf?

Waarom heb je branding foto’s nodig voor jouw bedrijf?

Waarom heb je goede branding foto’s nodig voor jouw bedrijf? Online zichtbaarheid is de laatste jaren zo ontzettend belangrijk geworden. Je wilt jouw bedrijf goed presenteren. Maar waarom heb je branding foto’s echt nodig voor jouw bedrijf? In deze blog vertel ik je er alles over.

branding foto's

Jouw ideale klant aantrekken

Met de juiste branding foto’s trek jij jouw ideale klant aan. Mensen kopen van mensen. Door middel van goede foto’s waar jij op staat, hoe je echt bent trek jij jouw ideale klant aan. Kies een branding fotograaf waar je een goede klik mee hebt. Vooraf een kennismakingscall of een live meeting met een kopje koffie erbij is altijd fijn. Zo kun je gelijk zien of je een samenwerking ziet zitten.

Professionaliteit uitstralen

Ik zie het nog te vaak voorbij komen. Ondernemers die op Social Media selfies plaatsen of wazige foto’s. Heel eerlijk? Zo’n account klik ik gelijk weg. Dan kan de ondernemer nog zoveel waardevolle informatie delen maar goede, mooie en kwalitatieve foto’s stralen professionaliteit uit.

personal branding shoot

Onderscheid je van andere, jij bent uniek!

Branding foto’s laten de echte ‘jij’ zien. En zoals jou is er geen ander. Jij bent uniek als persoon en uniek in jouw werkwijze. Daarom maakt het niet uit dat er nog 100 andere coaches zijn of 10.000 andere fotografen. Ieder persoon is uniek en dat onderscheid je van andere. Er werkt niemand op dezelfde wijze zoals jij dat doet met precies dezelfde energie.

Altijd content om te plaatsen

Heb je een goed gevulde beeldbank? Dan heb je altijd content om te plaatsen op jouw website, Social Media kanalen en beelden voor advertenties, e-mails en overige marketingkanalen. Laat eens in het kwartaal branding foto’s maken bij een branding fotograaf om altijd up-to-date te zijn met een vernieuwde beeldbank. Zo kun je jouw content voor de komende tijd inplannen.

Hoe vaak boek jij als ondernemer een personal branding shoot bij een fotograaf?

personal branding foto's

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *