Liefs, Marloes

Een mini shoot is de ideale manier als je toch graag een shoot wilt boeken, maar geen uur kwijt wilt zijn aan een fotoshoot. Ook voor kleine kinderen is dit perfect. We gaan tijdens een mini shoot maximaal 30 minuten fotograferen. De helft korter dan bij een normale fotoshoot. 

Hieronder vind je de verschillende datums voor de mini shoots die ik in 2023 organiseer. Je kunt je inschrijven voor een tijdsblok, door via het contactformulier of de 'BOEK NU' knop contact op te nemen met mij en het tijdsblok dat je graag wilt boeken aan te geven. 


Een paar keer per jaar organiseer ik mini shoots

Aanbod

Waarvoor je bij mij terecht kan

Info & prijzen

In de herfstmaanden een mini shoot is iets wat ik heel graag organiseer. De herfstmaanden zijn namelijk super mooi voor een fotoshoot. Kleed je lekker warm aan met verschillende laagjes kleding, maak gebruik van materialen zoals wol, gebreide items om een fijne, knusse sfeer te creëren. De kleuren van de natuur zijn rond deze periode werkelijk prachtig. Eind oktober en begin november organiseer ik twee weekenden mini herfst shoots 

In de herfst jezelf aankleden met verschillende laagjes, knus bij elkaar. Genieten in het moment, in een mooie  omgeving. 

GA TERUG


* Extra foto's bijbestellen €8,75 per foto

* Luxe mini album 20x20 €85

~ 25 minuten fotografie 
~ 1-4 personen (extra persoon €15 extra)
~ Op buitenlocatie in de natuur
~ 5 beelden op hoge kwaliteit (zelf uit te kiezen)
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden€145

Herfst mini shoots 2023

Ik wil boeken!

Je houdt van foto's in mooie aardetinten, op een mooie plek in de natuur 

Je veel waarde hecht aan ongedwongenheid & authenticiteit.

De bewerkingsstijl van mijn werk je aanspreekt 

Je op zoek bent naar een enthousiaste, geduldige fotografe

Je bent bij mij aan het juiste adres als ...

Michiel 

Marloes heeft voor ons een zwangerschapshoot en new born shoot gedaan! We zijn enorm blij met deze fantastische foto's, een prachtig herinnering. Vooral de new born shoot was een uitdaging met z'n vijven, maar Marloes heeft het geweldig vast kunnen leggen. De omgang met de kinderen was heerlijk en hele fijne tips voor de styling qua kleding!

Na de shoot krijg je binnen 48u een preview toegestuurd zodat je alvast een paar foto's kunt bekijken. Binnen twee weken staat een online gallery voor jullie klaar waarbij je jouw favoriete foto's kunt selecteren. Na selectie van de foto's, krijg je een factuur en na betaling wordt de gallery met jullie favoriete foto's verzonden. 

Editing & oplevering

04

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en tijd. Samen lopen we vanaf de parkeerplek naar de locatie waar we foto's gaan maken. We doen dit op een ongedwongen en relaxte , ontspannen wijze. 

It's shooting day!

03

Om de fotoshoot goed te kunnen voorbereiden krijg je na het boeken van de shoot een informatiebrochure toegestuurd per e-mail. Hierin staan o.a. handige kledingtips, locaties, praktische tips. Vooraf aan de shoot hebben we nog even contact per app of mail. 

voorbereiden

02

Vul het contactformulier op mijn website in of stuur me een e-mail of Whatsapp. We kijken samen naar een geschikte datum voor de fotoshoot. Wanneer we een geschikte datum hebben gevonden, is de boeking definitief. 

Boeking 

01

Mijn werkwijze

Anna Verkooijen

Wij hebben een hele fijne, ontspannen newbornshoot gehad. Met prachtige, warme foto's als resultaat. Het contact met Marloes verloopt erg prettig. Ze komt met hele fijne kledingtips voor zowel ons als de baby. Daarnaast toont ze zich, indien haar agenda het uiteraard toelaat, flexibel (we hebben de shoot een dag verplaatst ivm het slechte weer en daardoor weinig lichtinval in huis) Kortom een dikke aanrader!

Judith Eslhout

Zo’n leuke newbornshoot gehad! Er hing een heel ontspannen sfeer tijdens het shooten. Heel fijn contact gehad via app voor en na de shoot, foto’s snel gekregen en héle mooie! Echt heel blij mee!!!

Nikki van rijswijk

Marloes is een super lieve en professionele fotografe! Wij hebben in december een winter gezinshoot gehad en zijn zo ontzettend blij met het prachtige resultaat. Een echte aanrader!

FAQ

In principe shoot ik echt het hele jaar door buiten. Ook in de wintermaanden. Ieder jaargetijde heeft z'n charme. In de  herfst en wintermaanden is de kans wel een stuk groter dat we de shoot moeten verplaatsen vanwege regen/vrieskou etc. 

1. wat is de beste periode voor een shoot?

Jazeker, die mogen gezellig mee naar de fotoshoot en horen natuurlijk net zo goed bij het gezin. Ik ben ook een echte hondenliefhebber, dus dat zit helemaal goed. 

2. Zijn honden welkom bij de shoot?

Ja, dat mag altijd! Een foto kun je bijbestellen voor €8,75 per foto. 

3. kan ik foto's bijbestellen?

Bij regen/sneeuw/hagel en erge vrieskou verzetten we de shoot uiteraard. We hebben een aantal dagen en een dag voor de shoot contact over het weer. Dan bekijken we of de shoot door kan gaan of we hem moeten verzetten. Ik houd hier ook altijd rekening mee in mijn agenda zodat je niet lang hoeft te wachten. 

4. gaat een shoot door bij slecht weer?

Nee, ik doe enkel alleen gezinsshoots uit één gezin. Grote familieshoots met zussen, broers, opa's en oma's doe ik helaas niet. 

5. kun je bij jou een familieshoot boeken? 

Ja, die mogelijkheid is er zeker. Twee weken na de shoot staat er een gallery voor jullie klaar met 50 bewerkte foto's. Uit die foto's kun jij jouw favoriete foto's selecteren. Voor de complete gallery betaal je een meerprijs. 

6. is het mogelijk om de complete gallery te bestelen 

BOEK NU

Ben jij klaar om mooie en bijzondere momenten vast te laten eggen?

Let me capture you.