Welkom op Edit By Marloes.nl

Welkom op Edit By Marloes

Hi allemaal! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn nieuwe website: EditbyMarloes.nl. Misschien ken je mij al van mijn persoonlijke lifestyleblog MarloesDaily.nl. Edit By Marloes is een website waar fotografen en (hobby) fotografen terecht kunnen voor handige tips en tutorials over fotografie. Heb je interesse in een leuke fotoshoot? Dan zit je hier ook goed! Klik hier voor meer informatie over fotoshoots.

De afgelopen twee jaar ben ik druk bezig geweest met het volgen van verschillende (online) cursussen en heb ik mij verdiept in het programma Adobe Lightroom. In Lightroom kun je foto’s bewerken en mooie presets maken. Presets maken is een hobby van mij geworden. Ik besteed uren aan het maken van de ‘perfecte’ preset voor een foto. Inmiddels heb ik er heel wat gemaakt en wil ik die graag met jullie delen, zodat editen van foto’s een makkie wordt!

Op mijn website ga ik ook e-books verkopen die inmiddels in de maak zijn. Hierin geef ik handige tips & tricks om jouw (beginnende) bedrijf online te laten groeien.

Uiteraard staat op EditbyMarloes.nl ook mijn portfolio met fotoshoots. Ik ben dol op fotograferen tijdens het gouden uurtje. Dit is mijn favoriete moment van de dag!

Mocht je meer over mij willen weten? Klik dan even hier.

Ik wens je heel veel plezier op mijn website. Mocht je iets tegenkomen wat nog niet goed werkt, laat het mij dan even weten!

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis preset!

http://eepurl.com/hbaNjX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *