Fotoshoot in een bloemenveld in roosendaal

Fotoshoot buiten in de natuur

Fotoshoot in een bloemenveld in roosendaal

Fotoshoot buiten in de natuur

Wanneer je bij mij een fotoshoot boekt, zal het bijna altijd gaan om een fotoshoot buiten in de natuur. Dat is de grootste reden waarom mensen bij mij een fotoshoot boeken. Ze willen graag een gezinsshoot of een zwangerschapsshoot buiten in de natuur. Een fotoshoot buiten in de natuur is heel puur en werkelijk prachtig. De omgeving waar je shoot is zo ontzettend belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Een newbornshoot doe ik vaak binnen bij de mensen thuis. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om buitenfoto’s te maken met je newborn baby. Dit is wel een beetje afhankelijk van het seizoen en het weer.

Fotoshoot in Breda

Omdat ik de afgelopen 5 jaar ongeveer 4x ben verhuisd, ben ik vaak van woonplaats veranderd. Zo woonde ik altijd in Breda, wat nog steeds mijn favoriete stad is. In Breda heb ik dan ook veel fijne shootlocaties zitten waar ik heel graag kom. Meer dan de helft van mijn klanten komt ook uit regio Breda. Het Mastbos is een hele mooie locatie voor fotoshoots, maar ook de Galderse heide in Breda is een hele fijne en mooie locatie waar ik graag kom. Ik kijk altijd met gezinnen en kleine kinderen of het niet te lang lopen is naar een bepaalde locatie. Dit vind ik erg belangrijk! Zeker omdat ik vaak in de avond shoot tijdens golden hour wil ik de energie van de kindjes sparen tot de fotoshoot zelf.

Waar ik zelf erg van houd is mooi hoog gras. Het liefste een beetje dor en niet al te groen meer van kleur. Mocht je op zoek zijn naar een fotoshoot locatie met meer zand, dan is het Cadettenkamp, bij Teteringen ook erg mooi. Deze locatie is veelzijdig met heel veel zand, bomen op de achtergrond en er zijn genoeg mogelijkheden.

Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt, krijg je altijd een informatiebrochure toegestuurd met alle informatie, handige tips en mooie locaties waar ik graag kom voor een fotoshoot.

fotoshoot in het bloemenveld met een mama en kindje

Fotoshoot in een bloemenveld

In de maand mei en juni shoot ik heel graag in een mooi bloemenveld. Een bloemenveld waar ik heel graag kom is in Breda, maar ook in Roosendaal heb ik dit jaar een prachtig veld met bloemen ontdekt. Zowel middenin het bos als aan de buitenrand van het bos. Ik heb dit jaar veel bloemenveld shoots mogen doen, waaronder deze knappe mama met haar baby van 7 maandjes oud.

Fotoshoot in Roosendaal

Begin dit jaar ben ik voor de liefde naar Roosendaal verhuisd. Omdat ik ben verhuisd, ben ik de afgelopen maanden ook veel fotoshoot locaties in de buurt van Roosendaal gaan ontdekken. Inmiddels zijn mijn favoriete locaties om te shooten: de Rucphense heide, Rozenven en vlakbij Bergen op Zoom nog een hele mooie heide, met heuvels en zand. Erg leuk en veelzijdig! Zeker rond de periode eind augustus/begin september als de heide mooi paars kleurt.

Wil je graag meer informatie over een fotoshoot? Bekijk dan zeker even mijn aanbod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *