Liefs, Marloes

Heb je al een hele tijd een camera in de kast liggen, waar je helemaal niets mee doet. Wil je dolgraag leren fotograferen maar weet je niet waar je moet beginnen en aan welke knoppen je moet draaien? 

Ik help je met alle liefde verder! In dit e-book leg ik je alles uit over de basis van fotografie zodat jij eindelijk de foto's kunt maken die je zo graag wilt! 
Je koopt het e-book nu voor €27 incl. i.p.v. €37 incl.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met je camera en de basis van fotografie te leren

E-Book

Ja, ik wil dit!

Ik wil het
e-book

Je hebt geen idee wat je aan moet met verschillende lichtsituaties en waar je naar moet kijken 

Het lukt je niet om je camera goed in te stellen en zo een mooie, scherpe foto te maken. 

Je camera ligt al een hele tijd in de kast te verstoffen

Je wilt graag starten met fotograferen maar weet niet waar je moet beginnen.

Herken jij dit?

Wat als ik vertel dat het niet moeilijk hoeft te zijn en ik je in duidelijke en makkelijke taal kan uitleggen wat de belichtingsdriehoek is, het verschil tussen een spiegelreflexcamera en een systeemcamera, hoe jij je jouw camera instelt in bepaalde situaties en jij eindelijk met heel veel plezier super toffe foto's gaat maken!

Het complete e-book waarin jij alles leert over de basis van fotografie met als bonus handige voorbeelden van foto's met instellingen.

GA TERUG

* Reiskosten vanaf 20km: €0,35/km  

* Extra foto's bijbestellen €8,75 per foto

* Luxe mini album 20x20 €85

~ 1 uur fotografie 
~ 1-5 personen (extra persoon €15 extra)
~ Op buitenlocatie in de natuur
~ 15 beelden op hoge kwaliteit (zelf uit te kiezen)
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden
~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Etten-Leur*

Optioneel:
~ Gallery met 25 beelden (i.p.v. 15)  +€75 extra€225

E-Book: de basis van fotografie

Anna Verkooijen

Wij hebben een hele fijne, ontspannen newbornshoot gehad. Met prachtige, warme foto's als resultaat. Het contact met Marloes verloopt erg prettig. Ze komt met hele fijne kledingtips voor zowel ons als de baby. Daarnaast toont ze zich, indien haar agenda het uiteraard toelaat, flexibel (we hebben de shoot een dag verplaatst ivm het slechte weer en daardoor weinig lichtinval in huis) Kortom een dikke aanrader!

Judith Eslhout

Zo’n leuke newbornshoot gehad! Er hing een heel ontspannen sfeer tijdens het shooten. Heel fijn contact gehad via app voor en na de shoot, foto’s snel gekregen en héle mooie! Echt heel blij mee!!!

Nikki van rijswijk

Marloes is een super lieve en professionele fotografe! Wij hebben in december een winter gezinshoot gehad en zijn zo ontzettend blij met het prachtige resultaat. Een echte aanrader!

FAQ

In principe shoot ik echt het hele jaar door buiten. Ook in de wintermaanden. Ieder jaargetijde heeft z'n charme. In de  herfst en wintermaanden is de kans wel een stuk groter dat we de shoot moeten verplaatsen vanwege regen/vrieskou etc. 

1. wat is de beste periode voor een shoot?

Jazeker, die mogen gezellig mee naar de fotoshoot en horen natuurlijk net zo goed bij het gezin. Ik ben ook een echte hondenliefhebber, dus dat zit helemaal goed. 

2. Zijn honden welkom bij de shoot?

Ja, dat mag altijd! Een foto kun je bijbestellen voor €8,75 per foto. 

3. kan ik foto's bijbestellen?

Bij regen/sneeuw/hagel en erge vrieskou verzetten we de shoot uiteraard. We hebben een aantal dagen en een dag voor de shoot contact over het weer. Dan bekijken we of de shoot door kan gaan of we hem moeten verzetten. Ik houd hier ook altijd rekening mee in mijn agenda zodat je niet lang hoeft te wachten. 

4. gaat een shoot door bij slecht weer?

Nee, ik doe enkel alleen gezinsshoots uit één gezin. Grote familieshoots met zussen, broers, opa's en oma's doe ik helaas niet. 

5. kun je bij jou een familieshoot boeken? 

Ja, die mogelijkheid is er zeker. Twee weken na de shoot staat er een gallery voor jullie klaar met 50 bewerkte foto's. Uit die foto's kun jij jouw favoriete foto's selecteren. Voor de complete gallery betaal je een meerprijs. 

6. is het mogelijk om de complete gallery te bestelen 

BOEK NU

Ben jij klaar om mooie en bijzondere momenten vast te laten eggen?

Let me capture you.