Hey ambitieuze Fotograaf

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw business, om jouw fotografiebedrijf ECHT te laten groeien! 

Ben jij klaar om jouw dromen waar te maken? 

Je bent je bedrijf begonnen vanuit heel veel passie voor het maken van mooie beelden die impact maken, maar je bedrijf is NOG niet waar je wilt zijn. 

Je wilt graag jouw ideale klant aantrekken. De klanten waar jij HAPPY van wordt!

Je bent goed in wat je doet, maar bij het runnen van een succesvol fotografiebedrijf komt veel meer bij kijken, waardoor je je regelmatig overwhelmed voelt en door de bomen het bos niet meer ziet. 

Dit 1-1 coachingstraject is speciaal voor ambitieuze fotografen die klaar zijn voor groei in hun bedrijf vanuit heel veel JOY. 

Het 1:1 coachingstraject is geen one size fits all, maar echt coaching op maat zodat het bij jou past!

Ben jij klaar om met meer zelfvertrouwen je fotografiebedrijf te laten groeien? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingscall via Zoom. Plan dan vrijblijvend jouw kennismakingscall in. 


Your next level is waiting.....

1-1 fotografie coaching 

Yes, i'm ready

MY STORY

Zo kan ik jou helpen

Mijn moeder fotografeerde altijd en overal. Ik ben ermee opgegroeid. Zij werkte ook als fotograaf naast haar gewone baan. Op mijn 13e kocht ik mijn eerste digitale camera. Ik maakte werkelijk overal foto's van en had mijn digitale camera altijd bij. Toen ik begon met stappen met vriendinnen, nam ik ieder weekend mijn camera mee. We hebben zoveel leuke foto's uit die tijd. Ik ben zo blij dat ik altijd naar die leuke momenten terug kan blikken.

Toen ik in 2013 mijn blog begon, werd fotograferen pas echt serieus. Ik maakte product foto's van o.a. beauty producten. In 2019 begon ik met het fotograferen van gezinnetjes van vriendinnen en bekende om mij heen. Daar haalde ik zo ontzettend veel plezier uit en kreeg ik de allerleukste reacties op. 

In dat jaar ruilde ik mijn spiegelreflexcamera in voor een nieuwe Canon systeemcamera en maakte ik een Instagram account aan. Ik volgde verschillende cursussen en verdiepte me in Lightroom. Iedere dag fotografeerde ik en leerde ik er alles over. Begin 2020 begonnen de aanvragen binnen te stromen en stapte ik in een business traject bij een business coach. Ik leerde er alles over het ondernemerschap. Zo ontzettend interessant! In 2022 maakte ik van fotografie mijn fulltime baan. Iets waar ik alleen maar van had durven dromen. Ik geniet er zo van om mensen blij te maken met foto's. Daarnaast kun je ook als (beginnende) fotograaf bij mij terecht voor educatie of 1-1 coaching sessies. 

Hi, ik ben Marloes

Wat kun je verwachten?

1-1 fotografie coaching

Yes, i'm ready

1-1 coachingsdag

1-1 coachingdag waarin we echt een deep dive in jouw bedrijf nemen. Deze dag vindt plaats in Breda bij van der Valk. Na deze dag ga je met een vol hoofd vol ideeen en een actieplan naar huis om jouw bedrijf de kickstart te geven die het nodig heeft.

- 10.00-16.00u
- incl. lunch & drinken


€585 ex.

3 maanden 1-1 coaching

€997 ex. 
€1297 ex.

Tijdens het 3 maanden traject krijg je 1-1 coaching van mij, met WhatsApp support voor al je hulpvragen tussendoor. 

- vragenlijst vooraf 
- live kickoff in Breda (4u)
- 6x online calls van 1u via Zoom (1x i.d. 2 weken)
- Whatsapp support voor al je hulpvragen tussendoor

*Betaling in 3 termijnen is mogelijk

*Betaling in 3 termijnen is mogelijk

Plan hier vrijblijvend je kennismakingscall

Lianne van der vlist

Ik heb de 1-1 mentorsessie bij Marloes gevolgd. Voorafgaand was het contact heel erg prettig en kreeg ik een vragenlijst toegestuurd met wat ik al wist, wat nog niet en waar ik meer aandacht aan besteed wilde hebben. We hebben afgesproken in een koffie tentje waar we van alles op fotografie gebied hebben besproken. Hierna zijn we gaan shooten in het Mastbos met een gezinnetje en heb ik goed kunnen zien hoe Marloes te werk gaat tijdens een shoot; opdrachten die je kinderen kunt geven, kijken naar het licht en instellingen tijdens een shoot. Tussendoor kon ik alles vragen en Marloes is ook heel toegankelijk om dingen te vragen. Hierna heb ik ook over whatsapp nog regelmatig contact met haar gehad over dingen waar ik nog tegen aan liep en dit vond zij geen probleem en beantwoordde zij mijn vragen met alle liefde. Een aanrader om deze mentorsessie te volgen voor de beginnende fotografen!

Een aanrader!

Let's do this!

Let's do this together!